A Catholic Renewal

~ En radikal blogg ~

"Se, jag gör allting nytt..." (Upp 21:5)

lördag, november 03, 2007
Första snön


Tänkte inte skriva något långt inlägg idag - det pågår redan en intressant "hierarkidebatt" i ett tidigare inlägg, som gärna får fortsätta (se även senaste kommentarer).

Jag inväntar också besked från banken om hur det går med insamlingen. Men allt tyder på att den bör ha passerat 700 kr och nu är på väg mot 1000 kr! En fin start!

Kan också meddela att den första snön har anlänt under natten. I morse var det vitt på marken och på trädgrenarna.... (Så är det fortfarande, men nu är det redan mörkt ute så det syns inte.)

Så här kommer årets första virtuella snöboll.... Får se vem den träffar först. Den som först ser detta och skriver en snökommentar, alltså... :-)

(Försökte rita en snöboll med *-tecken, men den förstördes när man postade den - så det fick bli en härlig 1400-talsfresk av ett snöbollskrig som illustration istället... En detalj av Venceslao Gennaio Castello Buonconsiglio Trento.)

Etiketter:

postat av Charlotte Therese Björnström @ 17:30  
1 Kommentar/-er:
 • 03 november, 2007 22:38 sa Anonymous Gert Gelotte

  Charlotte,

  På västkusten lär det dröja innan vi får någon snö. Men härom natten var det kallt, minus fem, sex grader och tjock dimma på morgonen.
  Mitt lilla olivträd, som står på altanen i en kruka, hade is på sina blad. Men det tycks inte ha skadat den. När solen gick upp smälte isen och oliven mår prima.

  Gert

   
Post a comment here: Skicka en kommentar
To the main page of this blog: Till bloggens första sida
 
 
     
OBS!!! BLOGGEN HAR FLYTTAT! / THE BLOG HAS MOVED!
Senaste kommentarer
My English blog posts
Aktuellt
Min lilla hörna
Om bloggen
Tidigare inlägg
Arkiv
Webbsidelänkar
En salig bloggblandning
Etiketter - ett urval
Ekumenisk dialog
Citerat

  "Since we live by the Spirit, let us keep in step with the Spirit." (okänd källa)

  "Where there is no love, put love and gather love."  Johannes av Korset

  "The soul of one who loves God, always swims in joy, always keeps holiday, and is always in the mood for singing." Johannes av Korset

  "To write is to pray."  Thomas Merton

  "In vino veritas!" (Det kan tolkas bokstavligen så - på ett djupt sätt - i eukaristin.)

  "Injustice anywhere is a threat to justice everywhere. I will not stand idly by when I see an unjust war taking place." Martin Luther King, Jr.

Smått och gott

Copyright: Charlotte Thérèse, 2007

Bloggtoppen.se BlogRankers.com Christianity Blogs - Blog Catalog Blog Directory Blogglista.se Bloggar Religion bloggar Blog Flux Directory Blogarama - The Blog Directory Add to Technorati Favorites
eXTReMe Tracker