A Catholic Renewal

~ En radikal blogg ~

"Se, jag gör allting nytt..." (Upp 21:5)

måndag, augusti 13, 2007
From the other side of the pond
Så bloggar jag nu från andra sidan "dammen" ett par dagar...

Planet hit var fyllt av svenska politiker som skulle på språkkurs. (Snarare betald semester lät det som...) Tjuvlyssnade lite på de senaste nyheterna från riksdagen, men tar på mig frivillig tystnadsplikt om det... :-)

Hittills har det varit intensivt men intressant här. Lär mig nu allt om "fundraising", kommer att vara expert inom 30 dagar utlovar mig en bok jag fick i min hand idag. Men jag har bara en dag på mig att visa vad jag går för på den fronten - redan imorgon! Snacka om intensivkurs!

Är i alla fall mitt i händelsernas centrum, vilket jag trivs med.

På det lilla kontoret blev det dramatiskt. En person stängde av misstag av en annans dator - en hel bok försvann - men gick att återskapa. Tack och lov!

Leddes dit en mycket krånglig väg i morse - det visade sig sedan att man hade kunnat gå nästan raka vägen - satsar på det imorgon!

Mötte Jesus på hemvägen...

I form av en kvinna med ett blått och ett grönt öga. Båda intensivt gnistrande. Hon vinkade på mig för hon behövde hjälp att få en blytung låda fram till vägen. Hon hade artrit eller liknande, så jag låtsades som att ryggen inte höll på att gå av (kom knappt upp imorse), och fick till sist lådan dit den skulle. Det var det värt. Alltid är det någon som har det värre...

Firat en underbart familjär indisk mässa kring ett köksbord idag. Gripande i sin enkelhet och i allas delaktighet på olika sätt.

Igår blev det en mer traditionell söndagsmässa med en irländsk präst med mycket humor. Det var länge sedan man skrattade i kyrkan... Och han fick ett skämt tillbaka vid utgången.

Etiketter: , ,

postat av Charlotte Therese Björnström @ 18:40  
2 Kommentar/-er:
Post a comment here: Skicka en kommentar
To the main page of this blog: Till bloggens första sida
 
 
     
OBS!!! BLOGGEN HAR FLYTTAT! / THE BLOG HAS MOVED!
Senaste kommentarer
My English blog posts
Aktuellt
Min lilla hörna
Om bloggen
Tidigare inlägg
Arkiv
Webbsidelänkar
En salig bloggblandning
Etiketter - ett urval
Ekumenisk dialog
Citerat

  "Since we live by the Spirit, let us keep in step with the Spirit." (okänd källa)

  "Where there is no love, put love and gather love."  Johannes av Korset

  "The soul of one who loves God, always swims in joy, always keeps holiday, and is always in the mood for singing." Johannes av Korset

  "To write is to pray."  Thomas Merton

  "In vino veritas!" (Det kan tolkas bokstavligen så - på ett djupt sätt - i eukaristin.)

  "Injustice anywhere is a threat to justice everywhere. I will not stand idly by when I see an unjust war taking place." Martin Luther King, Jr.

Smått och gott

Copyright: Charlotte Thérèse, 2007

Bloggtoppen.se BlogRankers.com Christianity Blogs - Blog Catalog Blog Directory Blogglista.se Bloggar Religion bloggar Blog Flux Directory Blogarama - The Blog Directory Add to Technorati Favorites
eXTReMe Tracker